aboutsummaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/po/sq.po
blob: f3077016a6ebf9f427149bee11a3e5b1237dfa29 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
# translation of camorama.HEAD to Albanian
# This file is distributed under the same license as the camorama package.
# Laurent Dhima <laurenti@alblinux.net>, 2004.
#
msgid ""
msgstr ""
"Project-Id-Version: camorama\n"
"Report-Msgid-Bugs-To: https://github.com/alessio/camorama\n"
"POT-Creation-Date: 2018-09-04 17:05-0300\n"
"PO-Revision-Date: 2004-05-18 11:15+0200\n"
"Last-Translator: Laurent Dhima <laurenti@alblinux.net>\n"
"Language-Team: Albanian <gnome-albanian-perkthyesit@lists.sourceforge.net>\n"
"Language: sq\n"
"MIME-Version: 1.0\n"
"Content-Type: text/plain; charset=UTF-8\n"
"Content-Transfer-Encoding: 8bit\n"

#: camorama.appdata.xml.in:6
msgid "Camorama"
msgstr "Camorama"

#: camorama.appdata.xml.in:7 camorama.desktop.in:4
msgid "Camorama Webcam Viewer"
msgstr "Camorama, shikuesi për webcam"

#: camorama.appdata.xml.in:9
msgid ""
"Camorama is a simple webcam viewer, with the ability to apply some video "
"effects."
msgstr ""

#: camorama.desktop.in:5 src/callbacks.c:451
msgid "View, alter and save images from a webcam"
msgstr "Shiko, ndrysho dhe ruaj imazhet nga një webcam"

#: camorama.desktop.in:6 src/main.c:73
msgid "camorama"
msgstr "camorama"

#: camorama.desktop.in:10
msgid "camorama;webcam;viewer;video-effects;"
msgstr ""

#: data/camorama.ui:35
msgid "Preferences"
msgstr "Preferimet"

#: data/camorama.ui:107
msgid "<span weight=\"bold\">General</span>"
msgstr "<span weight=\"bold\">E përgjithshme</span>"

#: data/camorama.ui:139
msgid "Automatic Capture"
msgstr "Marrje automatike"

#: data/camorama.ui:161 data/camorama.ui:296 data/camorama.ui:334
#: data/camorama.ui:517 data/camorama.ui:633 data/camorama.ui:670
#: data/camorama.ui:905 data/camorama.ui:1021 data/camorama.ui:1058
msgid "   "
msgstr "   "

#: data/camorama.ui:183
msgid "Capture Interval (in minutes):"
msgstr "Intervali i marrjes (në minuta):"

#: data/camorama.ui:257
msgid "General"
msgstr "Të përgjithshme"

#: data/camorama.ui:279
msgid "<span weight=\"bold\">Local Capture</span>"
msgstr "<span weight=\"bold\">Marrja lokale</span>"

#: data/camorama.ui:311
msgid "_Enable local capture"
msgstr "_Aktivo marrjen lokale"

#: data/camorama.ui:360
msgid "_Directory for captured pics:"
msgstr "_Directory për fotot e marra:"

#: data/camorama.ui:373
msgid "_Filename for pictures:"
msgstr "_Emri i file për fotot:"

#: data/camorama.ui:388
msgid "webcam-capture"
msgstr "marrja-webcam"

#: data/camorama.ui:407
#, fuzzy
msgid "Select a Directory"
msgstr "Directory e ruajtjes:"

#: data/camorama.ui:424 data/camorama.ui:813
msgid "Append time to filename"
msgstr "Shtoi orën dhe datën emrit të file"

#: data/camorama.ui:441 data/camorama.ui:829
msgid "Add a timestamp to captured images"
msgstr "Shto kohën tek imazhet e marra"

#: data/camorama.ui:500 data/camorama.ui:888
msgid "<span weight=\"bold\">Image Type</span>"
msgstr "<span weight=\"bold\">Lloji i Imazhit</span>"

#: data/camorama.ui:531 data/camorama.ui:919
msgid "Save files in jpeg format"
msgstr "Ruaj files në formatin jpeg"

#: data/camorama.ui:548 data/camorama.ui:936
msgid "Save files in png format"
msgstr "Ruaj files në formatin png"

#: data/camorama.ui:593
msgid "Local Capture"
msgstr "Marrja lokale"

#: data/camorama.ui:616
msgid "<span weight=\"bold\">Remote Capture</span>"
msgstr "<span weight=\"bold\">Marrja remote</span>"

#: data/camorama.ui:648
msgid "_Enable remote capture"
msgstr "_Aktivo marrjen remote"

#: data/camorama.ui:696
#, fuzzy
msgid "Server:"
msgstr "Serveri FTP: "

#: data/camorama.ui:708
msgid "Type:"
msgstr ""

#: data/camorama.ui:720
msgid "Save directory:"
msgstr "Directory e ruajtjes:"

#: data/camorama.ui:732
#, fuzzy
msgid "Filename:"
msgstr "Emri i file"

#: data/camorama.ui:745
msgid "ftp.yourdomain.org"
msgstr "ftp.domain_juaj.org"

#: data/camorama.ui:790
msgid "webcamshot"
msgstr "webcamshot"

#: data/camorama.ui:981
msgid "Remote Capture"
msgstr "Marrja remote"

#: data/camorama.ui:1004
msgid "<span weight=\"bold\">Timestamp</span>"
msgstr "<span weight=\"bold\">Timestamp</span>"

#: data/camorama.ui:1036
msgid "Use custom string"
msgstr "Përdor një frazë të personalizuar"

#: data/camorama.ui:1080
msgid "String:"
msgstr "Fraza:"

#: data/camorama.ui:1126
msgid "Draw date and time"
msgstr "Krijo datën dhe orën"

#: data/camorama.ui:1170
msgid "Timestamp"
msgstr "Koha"

#: data/camorama.ui:1199
msgid "Camorama-libglade"
msgstr "Camorama-libglade"

#: data/camorama.ui:1216
#, fuzzy
msgid "_File"
msgstr "Emri i file"

#: data/camorama.ui:1223 data/camorama.ui:1523
msgid "Take Picture"
msgstr "Merr foto"

#: data/camorama.ui:1258
msgid "_Edit"
msgstr ""

#: data/camorama.ui:1282
msgid "_View"
msgstr ""

#: data/camorama.ui:1291 data/camorama.ui:1464
msgid "Show Adjustments"
msgstr "Trego rregullimet"

#: data/camorama.ui:1301
msgid "Show Effects"
msgstr "Trego efektet"

#: data/camorama.ui:1317
msgid "Small"
msgstr "E vogël"

#: data/camorama.ui:1330
msgid "_Help"
msgstr ""

#: data/camorama.ui:1654
msgid "Contrast:"
msgstr "Kontrasti:"

#: data/camorama.ui:1668
msgid "Brightness:"
msgstr "Ndriçimi:"

#: data/camorama.ui:1684
msgid "Color:"
msgstr "Ngjyra:"

#: data/camorama.ui:1700
msgid "Hue:"
msgstr "Tonaliteti:"

#: data/camorama.ui:1716
msgid "White Balance:"
msgstr "Ballancimi i të bardhës:"

#: src/callbacks.c:452
msgid "translator_credits"
msgstr "Laurent Dhima <laurenti@alblinux.net>"

#: src/callbacks.c:644
#, c-format
msgid "%.2f fps - current   %.2f fps - average"
msgstr ""

#: src/callbacks.c:745
#, c-format
msgid ""
"Local Capture: %d\n"
"Remote Capture: %d\n"
"Capture Interval: %d"
msgstr ""

#: src/callbacks.c:755
#, fuzzy
msgid "Automatic Capture Disabled"
msgstr "Marrje automatike"

#: src/camorama-filter-laplace.c:134
msgid "Laplace (4 Neighbours)"
msgstr ""

#. TRANSLATORS: This is a noun
#: src/camorama-filter-mirror.c:75
#, fuzzy
msgid "Mirror"
msgstr "Figura e reflektuar"

#. TRANSLATORS: This is a noun
#: src/camorama-filter-reichardt.c:274
msgid "Reichardt"
msgstr ""

#: src/camorama-stock-items.c:13
#, fuzzy
msgid "Webcam"
msgstr "webcamshot"

#: src/camorama-window.c:123
msgid "_Add Filter"
msgstr ""

#: src/camorama-window.c:214
#, fuzzy
msgid "Effects"
msgstr "Trego efektet"

#: src/fileio.c:111 src/fileio.c:253
msgid "Could save temporary image file in /tmp."
msgstr "Është e mundur ruajtja e file të figurave të përkohshme në /tmp."

#: src/fileio.c:121
#, c-format
msgid "Unable to create image '%s'."
msgstr "I pamundur krijimi i figurës '%s'."

#: src/fileio.c:129 src/fileio.c:403
#, c-format
msgid "Could not save image '%s/%s'."
msgstr "E pamundur ruajtja e figurës '%s/%s'."

#: src/fileio.c:139
#, fuzzy, c-format
msgid "Could not create a thread to save image '%s/%s'."
msgstr "E pamundur ruajtja e figurës '%s/%s'."

#: src/fileio.c:172
#, fuzzy, c-format
msgid "An error occurred mounting %s:%s."
msgstr "Gabim gjatë hapjes së %s."

#: src/fileio.c:208
#, fuzzy, c-format
msgid "An error occurred accessing %s."
msgstr "Gabim gjatë hapjes së %s."

#: src/fileio.c:259
#, c-format
msgid ""
"Unable to open temporary image file '%s'.\n"
"Cannot upload image."
msgstr ""
"E pamundur hapja e file të figurës së përkohshme '%s'.\n"
"Upload i figurës nuk është i mundur."

#: src/fileio.c:288
#, fuzzy, c-format
msgid "An error occurred opening %s."
msgstr "Gabim gjatë hapjes së %s."

#: src/fileio.c:299
#, fuzzy, c-format
msgid "An error occurred opening %s for write: %s."
msgstr "Gabim gjatë hapjes së %s."

#: src/fileio.c:309
#, fuzzy, c-format
msgid "An error occurred writing to %s: %s."
msgstr "Gabim gjatë shkrimit tek %s."

#: src/fileio.c:316
#, fuzzy, c-format
msgid "An error occurred closing %s: %s."
msgstr "Gabim gjatë hapjes së %s."

#: src/fileio.c:381
#, c-format
msgid "Could not create directory '%s'."
msgstr "I pamundur krijimi i directory '%s'."

#: src/fileio.c:390
#, c-format
msgid "Could not change to directory '%s'."
msgstr "E pamundur lëvizja tek directory '%s'."

#: src/filter.c:187
#, fuzzy
msgid "Color Correction"
msgstr "Rregullimi i ngjyrës"

#: src/filter.c:216
msgid "Invert"
msgstr ""

#: src/filter.c:260
#, fuzzy
msgid "Threshold (Overall)"
msgstr "Kufiri:"

#: src/filter.c:310
msgid "Threshold (Per Channel)"
msgstr ""

#: src/filter.c:388
msgid "Wacky"
msgstr "Wacky"

#: src/filter.c:494
#, fuzzy
msgid "Smooth"
msgstr "Smusim"

#: src/filter.c:530
msgid "Monochrome"
msgstr ""

#: src/filter.c:568
msgid "Monochrome (Weight)"
msgstr ""

#. TRANSLATORS: http://en.wikipedia.org/wiki/Sobel
#: src/filter.c:625
msgid "Sobel"
msgstr "Sobel"

#: src/main.c:27
msgid "show version and exit"
msgstr "shfaq versionin dhe del"

#: src/main.c:29
msgid "v4l device to use"
msgstr "dispozitivi v4l që duhet përdorur"

#: src/main.c:31
#, fuzzy
msgid "enable debugging code"
msgstr "aktivon kodin për debug"

#: src/main.c:33
msgid "capture width"
msgstr "gjerësia e marrjes"

#: src/main.c:35
msgid "capture height"
msgstr "lartësia e marrjes"

#: src/main.c:37
msgid "maximum capture size"
msgstr "madhësia maksimum e marrjes"

#: src/main.c:39
msgid "minimum capture size"
msgstr "madhësia minimum e marrjes"

#: src/main.c:41
msgid "middle capture size"
msgstr "madhësia e marrjes mesatare"

#: src/main.c:43
msgid "use read() rather than mmap()"
msgstr "përdor read() në vend të mmap()"

#: src/main.c:75
#, c-format
msgid ""
"Invalid argument\n"
"Run '%s --help'\n"
msgstr ""

#: src/main.c:89
#, c-format
msgid ""
"\n"
"\n"
"Camorama version %s\n"
"\n"
msgstr ""
"\n"
"\n"
"Camorama version %s\n"
"\n"

#: src/main.c:204
#, fuzzy
msgid "Couldn't load builder file"
msgstr "E pamundur gjetja e file pixmap: %s"

#: src/v4l.c:122 src/v4l.c:228 src/v4l.c:309 src/v4l.c:378 src/v4l.c:397
#: src/v4l.c:418
#, c-format
msgid ""
"Could not connect to video device (%s).\n"
"Please check connection."
msgstr ""
"Nuk arrij të lidhem me dispozitivin video (%s).\n"
"Kontrollo lidhjen."

#: src/v4l.c:447
#, c-format
msgid "VIDIOC_REQBUFS -- could not request buffers (%s), exiting...."
msgstr ""

#: src/v4l.c:465
#, c-format
msgid "VIDIOC_QUERYBUF -- could not query buffers (%s), exiting...."
msgstr ""

#: src/v4l.c:480
#, c-format
msgid "failed to memory map buffers (%s), exiting...."
msgstr ""

#: src/v4l.c:494
#, c-format
msgid "VIDIOC_QBUF -- could not enqueue buffers (%s), exiting...."
msgstr ""

#: src/v4l.c:504
#, c-format
msgid "failed to start streaming (%s), exiting...."
msgstr ""

#: src/v4l.c:534
#, c-format
msgid "Timeout while waiting for frames (%s)"
msgstr ""

#: src/v4l.c:596
#, c-format
msgid "failed to stop streaming (%s), exiting...."
msgstr ""

#, fuzzy
#~ msgid "camorama.png"
#~ msgstr "camorama"

#~ msgid "Username:"
#~ msgstr "Përdoruesi:"

#~ msgid "Password:"
#~ msgstr "Fjalëkalimi:"

#~ msgid "your-username"
#~ msgstr "username-juaj"

#~ msgid "your-password"
#~ msgstr "passwordi-juaj"

#~ msgid "path/to/save/to"
#~ msgstr "pozicioni/ku/duhen/ruajtur"

#~ msgid "Couldn't find the main interface file (camorama.glade)."
#~ msgstr "E pamundur gjetja e file të interfaqes kryesore (camorama.glade)"

#~ msgid "Couldn't find pixmap file: %s"
#~ msgstr "E pamundur gjetja e file pixmap: %s"

#~ msgid "~/.gnome-desktop"
#~ msgstr "~/.gnome-desktop"

#~ msgid "*"
#~ msgstr "*"

#~ msgid "<span weight=\"bold\">Effects</span>"
#~ msgstr "<span weight=\"bold\">Efektet</span>"

#~ msgid "Black & white"
#~ msgstr "Bardhë & e zi"

#~ msgid "Color threshold"
#~ msgstr "Kufiri i ngjyrës"

#~ msgid "Laplace"
#~ msgstr "Laplace"

#~ msgid "Large"
#~ msgstr "E madhe"

#~ msgid "Medium"
#~ msgstr "Mesatare"

#~ msgid "Negative"
#~ msgstr "Negativi"

#~ msgid "Append timestamp to filename"
#~ msgstr "Shton datën dhe orën emrit të file"

#~ msgid "Append timestamp to remote filename"
#~ msgstr "Shton datën dhe orën emrit të file remot"

#~ msgid "Appends a timestamp, in UNIX time, to the ends of filenames"
#~ msgstr "Shton datën dhe orën, si orar UNIX, në fund të emrit të file"

#~ msgid "Appends a timestamp, in UNIX time, to the ends of remote filenames"
#~ msgstr "Shton datën dhe orën, si orar UNIX, në fund të emrit të file remot"

#~ msgid "Custom text for the timestamp"
#~ msgstr "Teksti i personalizuar për datën dhe orën"

#~ msgid "Defines a string of custom text to be inserted into the image."
#~ msgstr ""
#~ "Përcakton një varg të personalizuar teksti për t'u shtuar në figurë."

#~ msgid "Filename for local captures"
#~ msgstr "Emri i file për marrjet lokale"

#~ msgid "Filename for saving captured pictures to locally"
#~ msgstr "Emri i file për të ruajtur fotot e marra lokalisht"

#~ msgid "Folder for local captures"
#~ msgstr "Kartela për marrjet lokale"

#~ msgid "Folder for remote captures"
#~ msgstr "Kartela për marrjet remote"

#~ msgid "Folder for saving captured pictures remotely"
#~ msgstr "Kartela për të ruajtur fotot e marra në remot"

#~ msgid "Folder for saving captured pictures to locally"
#~ msgstr "Kartela për të ruajtur fotot e marra në lokal"

#~ msgid "Hostname for FTP server"
#~ msgstr "Emri i host për server-in FTP"

#~ msgid "Hostname for the FTP server for remote captures."
#~ msgstr "Emri i Host i serverit FTP për filmime remote."

#~ msgid "Interval for auto-capture"
#~ msgstr "Intervali për marrjet automatike"

#~ msgid "Local capture image format"
#~ msgstr "Formati për figurën e marrë në lokale"

#~ msgid "Name for the filename of uploaded images."
#~ msgstr "Emri për files të ruajtur në remot."

#~ msgid "Password for FTP server"
#~ msgstr "Fjalëkalimi për serverin FTP"

#~ msgid "Remote capture image format"
#~ msgstr "Formati për figurat e marra në remot"

#~ msgid "Remote save filename"
#~ msgstr "Emri i file për ruajtjen remote"

#~ msgid "Specifies the image format to be used for locally saved pictures"
#~ msgstr ""
#~ "Përcakton formatin që do të përdoret për figurat e ruajtura lokalisht"

#~ msgid "Specifies the image format to be used for remotely saved pictures"
#~ msgstr ""
#~ "Përcakton formatin që do të përdoret për figurat e ruajtura në remot"

#~ msgid "Specifies the interval for automatic capture of pictures."
#~ msgstr "Përcakton intervalin për marrjen automatike të figurave."

#~ msgid "The password for the FTP account for remote captures."
#~ msgstr "Fjalëkalimi për llogarinë FTP për marrjet në remot."

#~ msgid "Toggles auto-capture"
#~ msgstr "Aktivon marrjen automatike"

#~ msgid "Toggles automatic capturing of pictures."
#~ msgstr "Aktivon marrjen automatike të figurave."

#~ msgid "Toggles local capture"
#~ msgstr "Aktivon marrjen lokale"

#~ msgid "Toggles remote capture"
#~ msgstr "Aktivon marrjen remote"

#~ msgid "Toggles the custom string"
#~ msgstr "Aktivon tekstin e personalizuar"

#~ msgid "Toggles the datestamp in captures"
#~ msgstr "Aktivon datën dhe orën në marrje"

#~ msgid "Toggles the drawing of a datestamp within the captured pictures"
#~ msgstr "Aktivon shtimin e datës dhe orës në figurat e marra"

#~ msgid "Toggles the insertion of a timestamp into local images"
#~ msgstr "Aktivon shtimin e datës dhe orës në figurat lokale"

#~ msgid "Toggles the insertion of a timestamp into the images for FTP upload."
#~ msgstr "Aktivon shtimin e datës dhe orës në figurat për upload FTP."

#~ msgid "Toggles the use of the buttons to adjust the video filters"
#~ msgstr "Aktivon përdorimin e pulsantëve për rregullimin e filtrave video"

#~ msgid "Toggles the use of the custom string for the timestamp in images."
#~ msgstr ""
#~ "Aktivon përdorimin e tekstit të personalizuar për datën dhe orën në "
#~ "figura."

#~ msgid "Toggles the use of the sliders to adjust the video properties"
#~ msgstr ""
#~ "Aktivon përdorimin e kursorëve rrëshkitës për rregullimin e pronësive "
#~ "video"

#~ msgid "Toggles the video adjustment sliders"
#~ msgstr "Aktivon përdorimin e kursorëve rrëshkitës për rregullimin e videos"

#~ msgid "Toggles the video effects buttons"
#~ msgstr "Aktivon pulsantët e efekteve video"

#~ msgid "Toggles timestamp for local captures"
#~ msgstr "Aktivon datën dhe orën për marrjet lokale"

#~ msgid "Toggles timestamp for remote captures"
#~ msgstr "Aktivon datën dhe orën për marrjet remote"

#~ msgid "Username for FTP server"
#~ msgstr "Emri i përdoruesit për serverin FTP"

#~ msgid "Username to use for FTP uploads of captured pictures"
#~ msgstr ""
#~ "Emri i përdoruesit për tu përdorur për upload FTP të figurave të marra"

#~ msgid ""
#~ "When capturing pictures via the \"Take Picture\" button, or with auto "
#~ "capture, this key toggles the saving of pictures locally."
#~ msgstr ""
#~ "Gjatë marrjes së figurave me anë të pulsantit \"Fotografo\" ose me "
#~ "marrjen automatike, ky tast mundëson ruajtjen lokale të figurave."

#~ msgid ""
#~ "When capturing pictures via the \"Take Picture\" button, or with auto "
#~ "capture, this key toggles the saving of pictures to a remote server."
#~ msgstr ""
#~ "Gjatë marrjes së figurave me anë të pulsantit \"Fotografo\" ose me "
#~ "marrjen automatike, ky tast mundëson ruajtjen remote të figurave."

#~ msgid "Unable to capture image."
#~ msgstr "E pamundur marrja e figurës."

#~ msgid "Orientation"
#~ msgstr "Orientimi"

#~ msgid "The orientation of the tray."
#~ msgstr "Orientimi i sirtarit."

Privacy Policy